FI  |  SE  |  EN

Koulutushaku

Valitse tekniikan alan koulutusohjelma alta, niin saat listan valitsemaasi koulutusta tarjoavista ammattikorkeakouluista.

amk-tutkinto ylempi amk-tutkinto
nuoli

Avainsana: kommunikaatio

Nimi
   Pekka Kujala
Ikä
   25
Koulutusohjelma
   tietotekniikka
AMK
   Jyväskylän ammattikorkeakoulu
 | SeuraavaEdellinen

Teleca Finland Oy:ssä työskentelevä tietoliikenneinsinööri Pekka Kujala valmistui Jyväskylän ammattikorkeakoulusta 2008. Hänen mukaansa nopea reaaliaikainen kommunikointimahdollisuus edesauttaa saavuttamaan parempia tuloksia ja kehittymään.

Avainsana on kommunikaatio ja sen nopeus. Työskentelen päivittäin järjestelmien parissa, joiden tehtävänä on välittää informaatiota paikasta toiseen. Kyseessä voi olla niin isoja datapaketteja kuin pienempiä, ihmisten välisiä kommunikointeja.

Pekan mukaan pienillä asioilla saadaan aikaan suuria vaikutuksia. On todettu, että esimerkiksi Instant Messaging -tyyppisten palveluiden toteuttaminen osana jokapäiväistä elämää luo yhteenkuuluvuutta ja on yllättävän isona tekijänä parempien tulosten nopeammassa saavuttamisessa.

Pyrin nyt ja tulevaisuudessa omalla työlläni mahdollistamaan ja laajentamaan reaaliaikaista ja sijainnista riippumatonta kommunikaatiota.

Pekka listaa insinöörin vaatimuksiin kansainvälisiä taitoja, joustavuutta ja vahvaa englannin kieltä. Kansainvälinen yhteistyö englanniksi on osa usean insinöörin normaalia työpäivää nyt ja tulevaisuudessa.

Useassa globaalissa yrityksessä työkalut ja ympäristöt on tarve yhtenäistää eri maista ja toimipaikoista riippumattomiksi tehokkuuden lisäämiseksi. Siksi on täysin normaalia toteuttaa IT-suunnitteluprojekteja yrityksen sisäisesti eri maiden osastojen kesken.

Pekan mukaan työilo ja -motivaatio ovat monen asian summa, joka koostuu hyvän työilmapiirin ja mielekkään tekemisen ohella lisäksi haasteista.

Hieman yläkanttiin asetettu projekti tai haaste ja sellaisen onnistunut läpivienti sekä siitä seuraava onnistumisen tunne ovat suurin motivaation ja työviihtyvyyden kasvattaja.
Päivitetty: 26.05.2014
Kommentit 0 kommenttia    Lähetä lähetä ystävälle

Videot